UUTTA! Pienmoottoribensiini 4T
Meiltä saat pienmoottoribensiiniä, joka on valmistettu käytettäväksi kaikenlaisissa nelitahtimoottoreissa. Lähes hajuton ja puhtaasti palava pienmoottoribensiini on nappivalinta esimerkiksi ruohonleikkuriin, puutarhakoneisiin, veneeseen tai vaikkapa aggregaattiin. Se sopii erinomaisesti myös autojen, moottoripyörien ja muiden nelitahtimoottoreiden kausisäilytykseen. Hajuttomampi ja vähäpäästöisempi pienmoottoribensiini tekee työskentelystä mukavampaa ja terveellisempää. Veneilijät arvostavat hajuttomuutta varsinkin kalastuksessa, jolloin pakokaasu usein haisee ikävästi koko reissun ajan. Myös hajuherkille tuote on mainio, koska jo tankkausvaiheessa hajut ja höyryt ovat huomattavasti pienempiä. Erinomaisen säilyvyyden vuoksi pienmoottoribensiiniä kannattaa käyttää kaikissa laitteissa, jotka jäävät seisomaan pidemmäksi aikaa, esimerkiksi talven yli. Viimeistään syksyn viimeinen tankillinen vaikkapa harrasteautoon tai moottoripyörään kannattaa täyttää meillä. Pienmoottoribensiinimme poikkeaa normaalista bensiinistä myös siten, että se koostuu lähes 100% parafiineista eikä ala ajan myötä hartsiintumaan ja hapettumaan tankissa.

  • Käyttökohteina mm. nelitahtimoottorilla varustetut veneet, autot, moottoripyörät, mopot, skootterit, aggregaatit, generaattorit, ruohonleikkurit ja muut puutarhakoneet sekä vesipumput.
  • Kun ostat suoraan mittarista ja käytät saman täyttöastian uudelleen, suojelet ympäristöä!
  • Jos olet hajuherkkä, tuote on sopivampi juuri sinulle.
  • Ympäristöystävällinen valinta. Palaa puhtaasti. Ei karstoita.
  • Sopii erinomaisesti myös säilytysbensiiniksi nelitahtimoottoreihin.

  • Meiltä saat pienmoottoribensiinin suoraan mittarista Seo Kymen Paviljongilla osoitteessa Helsingintie 408, 45740 Kuusankoski (VT6). Tervetuloa tankkaamaan!